• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Sheffield United tog overraskende sejr på Old Trafford

Foto: Getty Images

Det var top mod bund på Old Trafford onsdag aften, men alligevel formåede Shieffield United at vinde 2-1 over Manchester United.

Af Mads Bye Marboe

Mens Manchester United kæmper med om det engelske mesterskab, kæmper Sheffield United en hård kamp for at undgå nedrykning. Onsdag aften mødtes de to mandskaber på Old Trafford.

Og ikke overraskende satte hjemmeholdet sig på opgøret fra kampens start.

Men også gæsterne viste sig fint frem i indledningen, og klublegenden Billy Sharp fik efter et lille kvarter en friløber, der dog blev afværget af David De Gea med en flot fodparade.

23 minutter inde i opgøret lykkedes det til gengæld Sheffield United at passere De Gea. Kean Bryan kom højest på et hjørnespark, og Manchester United-keeperen fik mistimet sig indgreb, så 24-årige Grant kunne heade Chris Wilders mandskab i front via den ene oppasser.

Læs også:Tipsbladet vurderer: Sådan gik sommerens transfervindue i FCK, RFC og SJE

1-0 til Sheffield United var også stillingen ved pausen.

Få minutter inde i anden halvleg kom Mason Greenwood frem til en god mulighed efter et par gode Manchester United-kombinationer, men den unge englænder fik ikke ordentligt træf på bolden, der røg nogle meter forbi mål.

1-1 blev det derimod efter 64 minutter.

Alex Telles slog et skarpt hjørnespark ind i panden på Harry Maguire, der kom løbende, og med største selvfølgelighed sørgede Manchester United-kaptajnen for at bringe balance i regnskabet.

Læs også:Angriber bekræfter: Forlader Manchester United

Men hjemmeholdet var tydeligvis ikke færdige her, og den resterende del af kampen blev et langt tryk mod Aaron Ramsdales mål - på nær et enkelt angreb.

I det 74. minut fik Oliver Burke nemlig masser af plads til at afslutte i Manchester United-feltet, og via låret på Axel Tuanzebe og undersiden af overliggeren sparkede skotten Sheffield United på 2-1.

Ole Gunnar Solskjærs tropper havde efterfølgende et par halvfarlige forsøg, men helt tæt på kom man aldrig, og så sluttede det med en højst overraskende sejr og tre point til Sheffield United, som til gengæld stadig er sidst i Premier League. De har otte point for 20 kampe og ti point op til Brighton over nedrykningsstregen.

Manchester United har 40 point for 20 kampe.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: PSG tilbyder Sergio Ramos kæmpekontrakt

Læs også:Manchester City banker bundhold og indtager førsteplads

Læs også:Onsdagens rygtebørs: PL-klub lurer på Yussuf Poulsen-konkurrent

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus