• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Skidt nyt for Liverpool: Angriber skadet

Foto: Getty Images

Darwin Nunez kommer ikke til at spille for Uruguay i den kommende landsholdspause.

Af Oliver Okstrøm

Liverpool har deres at se til for tiden. I denne uge blev de ekspederet ud af Champions League med et samlet 2-6-nederlag til Real Madrid. I Premier League knokler de med at komme op i top 4, og det kan de få sværere ved nu.

Angriberen Darwin Nunez er blevet skadet. Det oplyser Uruguays fodboldforbund, der melder, at han er blevet erstattet med Jonathan Rodriquez.

Endnu er der ikke kommet noget officielt ud om det udover, at der er tale om en 'skade'. Dog peger uruguayanske El Observador på, at det handler om, at Liverpool-spilleren har problemer med sin ene ankel.

Dermed kommer Nunez ikke med på Uruguays kommende træningskampe mod Japan og Nordkorea, og dermed er det ikke vigtige opgør, som han går glip af med landsholdet.

I den seneste kamp mod Real Madrid blev det også kun til 56 minutters spil for ham, hvorefter han blev skiftet ud med Roberto Firmino.

Det er usikkert, hvorvidt Darwin Nunez når at blive klar til kampene efter landsholdspausen, hvor den første kamp for Jürgen Klopps drenge er på en svær udebane mod Manchester City.

Der er desuden blevet peget på, at Klopp skulle være ved at stoppe i klubben. Læs mere om det her.