Video : Tipsbladet
Premier League

Skyder vildt Cornelius-rygte i sænk

Det er næppe realistisk, at Brentford har budt 173 millioner kroner for Andreas Cornelius. Sådan lyder det fra henholdsvis en tyrkisk og en engelsk journalist, som Tipsbladet har forholdt rygtet.

Det vakte en del opsigt, da et tyrkisk medie fredag påstod, at Brentford har budt 173 millioner kroner for Andreas Cornelius

Det er mange penge for en 29-årig angriber, og rygtet skal også tages med et gran salt. Tipsbladet har således været i kontakt med den tyrkiske journalist Cagri Davran, der i en SMS giver udtryk for, at han ikke tror på rygtet.

Davran, der arbejder for mediet Fanatik, peger således på, at Trabzonspor ikke kan finde en erstatning for Andreas Cornelius, hvis mestrene mister deres topscorer nu. Ifølge Cagri Davran lyder den nævnte pris også til at være for høj. 

Tipsbladet har også været i kontakt med den engelske journalist Jay Harris, der dækker Brentford for mediet The Athletic. Harris understreger, at han er 'ret skeptisk' overfor historien. 

- Brentford henter typisk kun spillere mellem 20 og 24 år. Cornelius er 29 år og 20 millioner pund vil være et rekordindkøb for klubben. Det giver ikke mening i mine ører, men jeg kan tage fejl, lyder det således fra Jay Harris.

Andreas Cornelius skiftede fra Parma til Trabzonspor sidste sommer, og den danske landsholdsangriber har haft bragende succes i sin første sæson i Tyrkiet, hvor han scorede 15 ligamål og var med til at vinde det tyrkiske mesterskab. 

Andreas Cornelius gav i april et interview til Tipsbladet, hvor den danske angriber så frem til at spille i Trabzonspor i næste sæson. Det interview kan du læse HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.