• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Slagter 'AC': Hvad med at bekymre sig om det her?

Foto: Getty Images

Andreas Christensen opfordres til at forlænge sin Chelsea-kontrakt hurtigst muligt.

Af Mads Bye Marboe

Andreas Christensen har kontraktudløb i Chelsea til sommer, og i de seneste kampe har Thomas Tuchel bænket danskeren, fordi han endnu ikke har skrevet under på en ny aftale.

For tidligere Crystal Palace-ejer Simon Jordan giver det ingen mening, at 'AC' fortsat mangler at sætte pen på papir, og han opfordrer nu forsvarsspilleren til at forlænge hurtigst muligt.

- Det er hans tab. Han har en af de bedste trænere i verden, han er i en af de største klubber i verden, og han er blevet tilbudt en kontrakt, som nok ville få de flestes øjne til at løbe i vand. Alligevel sidder han og tænker: "Jeg er bekymret for min næste kontrakt," siger han til talkSPORT.

- Hvad med at bekymre sig om denne kontrakt og at være god nok til at spille for Chelsea om fem år? Han kan ende i en situation, hvor han ikke er god nok til at spille for Chelsea om tre år, men hvor Chelsea stadig skal betale ham. Sikke en dejlig position at være i.

- Problemet for Christensen, med al respekt for at han er en fornuftig spiller, er, at Chelsea kan erstatte ham med hvem, de vil. Hvis Chelsea mister Christensen på en fri transfer, får han masser af penge i sin næste kontrakt, fordi ingen skal betale noget for ham, og så køber Chelsea bare en anden midterforsvarer til £50 millioner (cirka 440 millioner kroner).

Andreas Christensen har spillet 13 kampe for Chelsea i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020