• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Solskjær: Snakker stadig med Erling Haaland

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds cheftræner snakker stadig med Erling Braut Haaland, som han kender fra Molde.

Af Victor Risager

Erling Braut Haaland er en af de mest målfarlige fodboldspillere i verden i øjeblikket, og stort set alle verdens topklubber er blevet meldt interesserede i det norske fænomen. Det gælder også Manchester United.

At Manchester United skal være interesserede i Haaland, er der blevet skrevet meget om, men det vil cheftræner Ole Gunnar Solskjær ikke bekræfte ifølge The Guardian.

Til gengæld lægger den norske manager ikke skjul på, at han holder kontakten Erling Braut Haaland, som han kender fra Molde.

- Når du har trænet unge spillere, følger du dem, og jeg holder kontakten med Erling. Det er dejligt at se ham blive den spiller, han er blevet, og hvordan han arbejder på at forbedre sig hele tiden. Han er en Dortmund-spiller - vi ønsker ham bare held og lykke der og lad os se, hvad livet vil bringe senere, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge The Guardian og tilføjer:

- I ved, at jeg ikke kan tale om Erling, fordi han er i Borussia Dortmund, og det er respektløst at tale for meget om det, bortset fra at jeg kender ham, og jeg taler til ham. Hvem var ikke interesseret i ham for et år siden? Alle vil sige, at man ville have de bedste spillere i verden, og Erling er en topspiller.

Ole Gunnar Solskjær var manager i Molde fra 2015 til 2018, og han var træneren, der gav Haaland seniordebut som 16-årig i 2017.

Superagenten Mino Raiola har for nylig udtalt, at kun et fåtal af klubber er interessante for Erling Braut Haaland, når han skal væk fra Borussia Dortmund - læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Optakt: OB - SønderjyskE

Vinderen af dette opgør holder sig fri af nedrykningsballaden, mens taberen kan blive involveret.

Mere Superliga

Fokus