• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Spanier vild med Højlund: Det er kun begyndelsen

Foto: Getty Images

Pep Biel kender til Højlunds potentiale fra deres fælles fortid i FC København.

Af Oliver Okstrøm

Det kører ikke for Manchester United for tiden. I Premier League er holdet på 10. pladsen efter syv kampe, hvor de har tabte fire af dem. I Champions League går det ikke spor bedre med udelukkende nederlag i de to første kampe.

Der er dog et lyspunkt, og det er dansk. Det har de også bemærket på den catalanske sportsavis Sport, hvor de har talt med den tidligere FCK-spiller Pep Biel.

Den spanske offensivspiller slår i den forbindelse fast, at det her kun er begyndelsen for den danske landsholdsbomber, som senest lavede to mål i 2-3-nederlaget mod tyrkiske Galatasaray tirsdag aften.

- Han har het enormt potentiale, som han viser. Jeg er meget glad for hans vegne, fordi nu får han den erfaring, som han manglede i København. Men nu, hvor han har fået den, så viser han, hvilken stor fremtid, han har, siger han og fortsætter:

-  Han gør det godt, men dette er kun begyndelsen. Han har potentialet til at gøre det, som han gør og meget mere. Han ser ud til at komme længere, lyder det fra Pep Biel.

Pep Biel og Rasmus Højlund spillede sammen frem til januar 2022, hvor danskeren skiftede til østrigske Sturm Graz. Et halvt år senere rykkede spanieren også videre, hvor hans nye klub dengang var Olympiakos, som han stadig spiller for.

Højlunds to mål tirsdag aften kan ses i videoen i toppen af artiklen.

Han har desuden også høstet godt med ros fra en United-legende. Læs mere om det her.