Video : Tipsbladet
Premier League

Sparekniven er fremme: Vil fyre 250 folk i United

Op mod hver fjerde i Manchester United kan blive ramt.

Manchester United har Premier Leagues højeste antal af ansatte med i alt 1.112 på lønningslisten. Det kan der dog blive lavet gevaldigt om på i den kommende tid, da det nu forlyder, at klubben vil skære ned i alle deres afdelinger.

Det skriver Daily Mail, som peger på, at det er op til en fjerdedel af de ansatte, som kan se frem til at skulle finde et andet job.

Det skulle have været nyheden ved at møde tidligt onsdag, hvor personalet fik at vide, at omkring 250 af klubbens medarbejdere vil miste deres job.

Det er efter Sir Jim Ratcliffe er kommet ind som medejer, at der er blevet blevet bestilt en omfattende omkostningsgennemgang. Her er det blevet anbefalet, at de foretager væsentlige nedskæringer.

Pengene fra de afskedigelser vil blive brugt på spillertruppen, og her forventes det, at der vil være pund i ti-millionervis, som vil gå til Erik ten Hags trup.

Det menes også, at reglerne for Premier Leagues lønloft spiller en rolle.

Sammlignet med de øvrige storklubber i England, så har Manchester United et hop ned til de øvrige, når det handler om flest ansatte. I Liverpool er der 1005, I Chelsea er det 788, mens Tottenham har 719, Arsenal 649 og Manchester City 520.

Dermed er det altså dobbelt så mange i United som i City.

Tilbage i maj kom det også frem, at hjemmearbejdende personale kunne have en måned til at sige op.