Video : Tipsbladet
Premier League

Storklub enig med Mason Greenwood

Juventus meldes nu enig med Manchester United-angriberen - men klubberne mangler at nå til enighed.

Mason Greenwood fik karrieren tilbage på ret køl i Getafe i den forgangne sæson, hvor den 22-årige englænder noterede sig for otte mål og seks assister i 33 ligakampe.

Det kan nu lande ham et stort skifte.

Den normalt velinformerede transferjournalist Gianluca Di Marzio skriver således på sin hjemmeside, at Juventus og Mason Greenwood er enige om en kontrakt, men at den italienske storklub mangler at blive enige med Manchester United om en transfersum.

Manchester United kræver angiveligt i omegnen af 375 millioner kroner for angriberen, som har et år tilbage af sin aftale, mens Juventus er villig til at betale 225 millioner.

Mason Greenwood, 22 år, har efter alt at dømme ingen fremtid i Manchester United, efter at han i 2022 blev anklaget for seksuelt overgreb og mere. En sag, der siden blev siden droppet. 

Travl sommer i Juventus
Uanset om det lykkes Juventus at lande Mason Greenwood, er der udsigt til en travl sommer i den italienske storklub.

Efter en skuffende sæson er der udskiftning på trænerposten, hvor Bolognas succestræner Thiago Motta snart ventes at blive præsenteret.

Derudover er Juventus meget interesseret i midtbanespilleren Douglas Luiz fra Aston Villa, mens navne som Federico Chiesa og Matias Soule kan forlade klubben.