• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Svarer på Eriksen-reaktioner: Det er lidt sjovt

Foto: Getty Images

Han synes, reaktioner har været lidt mærkelige.

Af Mads Bye Marboe

Christian Eriksen meldes på vej til Manchester United.

Ikke alle i England har imidlertid taget lige godt imod handlen, og forleden udtalte Danny Murphy eksempelvis, at danskeren kun bliver en rotationsspiller på Old Trafford.

Reaktionerne undrer den tidligere Manchester United-spiller Luke Chadwick, der ser et stort lys i Eriksen. Det fortæller han til CaughtOffside.

- Han har vist sin klasse, og jeg tror, han kommer til at bidrage med en masse i Manchester United. Det er lidt sjovt at se nogle af mediernes reaktioner på handlen. Det føles lidt som om, at da han var i Brentford, ville han være et godt indkøb for en topklub, men nu hvor han tager til United, sætter folk spørgsmålstegn ved det.

- Jeg synes, det er meget hårdt. Han har bevist sit talent, han kan spille flere positioner, og han har fantastiske kvaliteter med sine pasninger og dødbolde. Han er den slags spiller, United ikke rigtigt har lige nu. Han kan spille mellem linjerne, og han kan komplimentere Bruno Fernandes som en kilde til mål fra midtbanen.

- Hans overblik og afleveringer er imponerende, og man kan argumentere for, United ikke har haft noget lignende siden David Beckham. Jeg tror, det bliver en rigtig god, positiv handel hvis det bliver en realitet.

Hvor meget Christian Eriksen kommer til at tjene i Manchester United, kan du læse mere om HER.