• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Ten Hag genindfører Ferguson-regler i United

Foto: Getty Images

Det er slut med løs disciplin i Manchester United.

Af Oliver Okstrøm

I denne uge går arbejdet på træningsbanen i gang for den nye Manchester United-manager Erik ten Hag, og her kan spillerne allerede mærke, at der er kommet en ny chef til byen.

Der skulle nemlig været indført meget klar og seriøs ledelse med tydelig disciplin omkring holdet. Det skriver engelske Manchester Evening News, som også kan pege på, at nogle af Sir Alex Fergusons regler er blevet lavet igen.

Den første handler kort og godt om, at spillerne skal møde ind klokken ni. Det kan godt lyde som noget helt almindeligt, men under Ole Gunnar Solskjærs tid som manager i klubben var det muligt at komme en time for sent uden straf.

Det skulle også være sådan, at Ten Hag gerne vil have sat ind i hovederne på United-spillerne, at man spiller som man træner.

Derudover bliver det også sådan, at spillerne skal have en obligatorisk middag sammen efter træning, hvilket også var noget, som Ferguson i sin tid insisterede på, lyder det.

Sir Alex Ferguson var manager i Manchester United i perioden mellem 1986 og 2013, hvor det lykkedes at vinde 13 mesterskaber og to Champions League-trofæer plus det løse af pokaltitler. Siden har United ikke vundet et mesterskab.

I den engelske storklub er også blevet sat i forbindelse med Christian Eriksen, men en ekspert har nu peget på, at danskeren nok ender med at afvise United. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.