Foto: Getty Images
Premier League

Ten Hag: Jeg er nødt til at tage ansvaret

Manchester United-manager Erik ten Hag er skuffet over den måde, som holdet startede ud på i 0-3-nederlaget til Bournemouth lørdag.

Manchester United fik lørdag en ordentlig en på tuden, da de tabte med pinlige 0-3, og efter kampen måtte manager Erik ten Hag tage ansvaret for, at det var gået så skævt. 

Det sker blandt andet overfor det engelske medie The Guardian.

- Jeg er nødt til at tage ansvaret for det, jeg er nødt til at forberede mit hold til kampen, jeg var meget skuffet over den måde, vi startede på, lyder det fra hollænderen, der nemt kan pege på, hvad der er galt.

- Jeg synes, at vi som trup ikke er gode nok til at være konsistente, og vi skal arbejde som et hold for at forbedre det. Vi er virkelig inkonsekvente. Vi har evnerne til at gøre det i hver kamp og hver tredje dag, siger han.

Derudover mener han, at de er nødt til at være klar til kampen fra starten, hvor de i stedet kom hurtigt bagud i opgøret.

- Jeg sagde fredag, at du kan ikke være i denne liga, hvis du ikke spiller på højeste niveau, fordi så bliver du slået ihjel, og det er hvad der skete i de første fem minutter, og mod et godt kontra-hold, hvor du gør livet let for dem. Det kan ikke ske, at du så let indkasserer et mål, forklarer Ten Hag.

I opgøret kom danske Philip Billing desuden på måltavlen. Den scoring kan ses i videoen øverst i artiklen.

United-anfører Fernandes har endvidere været ude og undskylde til fansene. Læs mere om det her.