Video : Tipsbladet
Premier League

Ten Hag: Sådan går det med Højlunds skade

Rasmus Højlund døjer med en skade for tiden, men det går den rette vej, understreger United-manager Erik ten Hag.

Manchester United tager hul på den nye Premier League-sæson med en kamp mod Wolverhampton. Det bliver en kamp uden den nytilkomne dansker, Rasmus Højlund, da han er blevet ramt af en mindre skade.

Det er desuden ikke nemt for klubbens manager Erik ten Hag at forudsige, hvornår de kan få ham i kamp. Det fortæller han om i et interview med Sky Sports.

- Det er svært at sige, hvordan den proces vil gå, men jeg synes, at han har gode fremskridt i øjeblikket, og så må vi se dag til dag, hvordan det går. Og så skal vi følge op, lyder det fra United-manageren.

Højlund kom også først til klubben for få dage siden, og det kunne derfor tænkes, at det ikke ville være i tankerne hos den hollandske manager, at Højlund allerede nu skulle være i kamp. Men så kan man godt tro om igen.

- Når man er tilgængelig, og man er her, så er der en mulighed for at spille. Det forventer man ikke med så kort varsel, at han skulle være 100 procent fit, så vi må vente i lidt tid, lyder det fra Erik ten Hag.

Det var under opstarten i Højlunds tidligere klub, Atalanta, at han blev ramt af skaden.

Selv har landsholdsbomberen været inde på, at der er klar forskel på, hvordan det er i United og i Italien, hvor han ser sidstnævnte som mere kold og kynisk end hans nye klub. Læs mere om det her.