• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ten Hag sender stikpille til Chelsea

Foto: Getty Images

Penge kan ikke bruges til noget, hvis de bruges forkert, lyder det fra Manchester Uniteds cheftræner.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United og Chelsea mødes i aften i Premier League, og forud for opgøret på Old Trafford har hjemmeholdets cheftræner sendt en stikpille til gæsterne. 

Chelsea ligger på 12. pladsen efter en katastrofal sæson, og på et pressemøde onsdag blev Erik ten Hag spurgt, om Chelsea er et godt eksempel på, hvordan nye ejere kan medføre store udfordringer. 

- Helt sikkert. Når man ikke har nogen strategi, eller når man ikke har den rigtige strategi, så kan man ikke bruge penge til noget, lød det, ifølge Daily Mail, fra Erik ten Hag. 

- I øjeblikket er der en slags centralisering af gode spillere og de bedste trænere, også i forhold til pengene, her i England. Det giver en god liga, men det giver også en hård og svær liga. Man er nødt til at tage de rigtige beslutninger. Man har også brug for en strategi, for ellers kan man ikke bruge pengene til noget. 

Manchester United skal blot bruge et enkelt point i sæsonens resterende to kampe mod Chelsea og Fulham for at sikre sig Champions League-kvalifikation for næsen af Liverpool. 

Derefter venter der en FA Cup-finale mod Manchester City. Den kamp spilles lørdag den 3. juni på Wembley.  

Manchester United kan, ligesom det er sket for Chelsea, få nye ejere inden længe, idet Glazer-familien skal være klar til at sælge klubben.