Video : Tipsbladet
Premier League

Thomas Frank jubler: Han bliver bedre og bedre

Den danske træner Thomas Frank glæder sig over, at Brentford har forlænget med forsvarsprofilen Kristoffer Ajer.

Mens Brentford har fået en lille pause i kampprogrammet takket være landsholdspausen, har klubben ikke ligget på den lade side.

Premier League-klubben har således udnyttet pausen til at forlænge med en af sine store profiler i form af den norske forsvarsspiller Kristoffer Ajer, der har skrevet under på en kontrakt indtil sommeren 2028 og med option på yderligere et år.

Og det er en nyhed, som glæder holdets danske cheftræner, Thomas Frank.

- Jeg er virkelig glad for, at Kristoffer har forlænget sin kontrakt. I løbet af sine første to sæsoner hos os var han meget uheldig med skader. Han fik aldrig den rette rytme. Nu spiller han regelmæssigt som midterforsvarer og højre back, og jeg synes, han spiller begge disse positioner på et meget højt niveau.

- Kristoffer bliver bedre og bedre. Han arbejder hårdt på at opnå sit potentiale, og vi er glade for, at han vil tage de næste skridt sammen med os, siger Thomas Frank ifølge Brentfords hjemmeside.

Kristoffer Ajer, 25 år, kom til Brentford fra Celtic i sommeren 2021 for hele 117 millioner kroner og var dengang et af klubbens største indkøb. Han står noteret for 50 kampe for klubben.