• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Thomas Frank: Man tænker, om det er det værd

Foto: Getty Images

Thomas Frank erkender, at han også bliver påvirket, når han modtager kritik fra fans og eksperter.

Af Victor Risager

Forleden blev Steve Bruce afskediget i Newcastle United, og efterfølgende åbnede den 60-årige manager op i et interview om, at han var blevet meget påvirket af den kritik, han modtog fra blandt andet fans og eksperter. 

- Da jeg kom til Newcastle, troede jeg på, at jeg kunne klare alt, der blev kastet mod mig, men jeg må sige, at det har været meget, meget hårdt aldrig at være ønsket og at føle, at folk håbede, jeg ville fejle.

- At læse, at folk konstant sagde, at jeg ville fejle, at jeg var ubrugelig, tyk, spild af plads, dum, et taktisk udueligt kålhoved og ting i den dur. Det var oven i købet fra dag ét, lød det blandt andet fra den nu tidligere Newcastle-chef til The Telegraph

Det har siden sat en debat i gang, hvor flere Premier League-managere har reageret på Steve Brues sitaution. Blandt andet frygter Arsenal-træner Mikel Arteta, at den voldsomme kritik kan få unge trænere til at droppe branchen - ganske enkelt af frygt for at være udsat for voldsom kritik.

Nu blander Thomas Frank sig også i debatten. Den danske cheftræner for Brentford erkender også, at det er en del af moderne fodbold, som til tider kan gøre ondt.

- I dag er det tilsyneladende en del af jobbet, at man skal kritiseres meget. Steve Bruces situation får nogle gange en til at tænke, om det er det værd. Jeg har været privilegeret at arbejde med gode mennesker. Der er op- og nedture.

- Der er ikke ét menneske, der ikke bliver ramt af kritik. Selvfølgelig påvirker det mig nogle gange, men jeg er ret sikker på, at jeg har mine prioriteter i orden med venner og familie som de vigtigste. Hvis jeg ikke vil det her, er jeg overbevist om, at jeg vil lave noget andet, siger Thomas Frank ifølge Brentfords profil på Twitter.

Det er dog formentlig ikke meget kritik, Thomas Frank har fået i den indeværende sæson. Hans mandskab har imponeret stort som oprykkere i Premier League og er nu på en niendepladsen.

I weekenden møder de Leicester på udebane.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020