Premier League Mads Bye Marboe

Thomas Frank undrer sig: Jeg vil gerne forstå det

Foto: Getty Images

Thomas Frank har meget svært ved at forstå det.

Af Mads Bye Marboe

Brentford har spillet en flot sæson, men sluttede søndag af med et 2-1-nederlag hjemme til Leeds.

Nederlaget har som sådan ingen betydning for danskerklubben, men Thomas Frank var alligevel irriteret efter kampen og kunne berette, at spillerne havde det på samme måde.

- Jeg tror, det er meget simpelt. Det var en dårlig fodboldkamp for at være ærlig. Hvis man havde været i vores omklædningsrum, kunne man se, at alle er skuffede og vrede. Det viser bare, hvad kampen betød for os, og at vi ville vinde. Vi leverede ikke vores bedste præstation, og samtidig lavede vi to store fejl med straffesparket og det røde kort.

- Desuden var vi uheldige med skaden til Kristoffer Ajer, så vi er 1-0 nede, vi presser på, og vi ved, at der er en god chance for at komme tilbage i kampen. Man kan bare se, at vi er ved at opbygge momentum. Det havde været 20 lange minutter for dem, det er helt sikkert.

- Vi scorer, og så er vi nødt til at spille 10 mod 11. Jeg er sikker på, vi ville have skabt noget, og så får vi det dumme røde kort, siger han på pressemødet efter kampen.

I tillægstiden sikrede Jack Harrison i stedet Leeds en 2-1-sejr, men Thomas Frank forstår ikke, hvorfor scoringen fik lov til at stå.

- Det betyder ikke noget for nedrykningen eller vores position, men jeg vil gerne forstå, hvorfor VAR ikke dømmer offside på det andet mål. Jeg spørger dommerne om det, så det er ikke nogen dårlig ting. Jeg skal bare forstå det.

Brentford slutter som nummer 13 i Premier League.