Video : Tipsbladet
Premier League

Tottenham sætter voldsomt prisskilt på Harry Kane

Bayern München skal angiveligt øge deres bud med omtrent 450 millioner kroner, hvis de tyske mestre vil have Harry Kane denne sommer.

Bayern München har sendt flere bud til Tottenham, men sydtyskerne er angiveligt langt fra at ramme det prisniveau, som London-klubben kræver for Harry Kane. 

Ifølge Daily Mail har Tottenham nemlig givet Kane et prisskilt på lidt over en milliard kroner. 

Ifølge den tyske journalist Florian Plettenberg bød Bayern München for et par dage siden omtrent 600 millioner kroner for Harry Kane. Det var Bundesliga-klubbens andet bud på Kane, efter at de i første omgang havde budt 520 millioner kroner for superstjernen. 

Harry Kane har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, men London-klubben har altså ikke tænkt sig at tilbyde nogen form for rabat af den grund. 

Ifølge Daily Mail håber Bayern München dog, at Tottenhams voldsomme prisskilt er en forhandlingstaktik, idet Premier League-klubben potentielt risikerer at miste Kane gratis om et år. 

Daily Mail skriver endvidere, at det virker urealistisk, at Bayern München overhovedet vil være klar til at byde 870 millioner kroner for Harry Kane, der fylder 30 år om få uger.