• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Tottenham satte tremålsføring over styr til sidst

Foto: Getty Images

Tottenham satte en tremålsføring over styr mod West Ham.

Af Victor Risager

Før søndagens kamp mellem Tottenham og West Ham kunne Jose Mourinho glæde sig over, at han aldrig har tabt til David Moyes i Premier League. Og det kan han stadig efter kampen.

Men søndagens kamp bød ikke på en sejr til portugiserens mandskab, der i stedet måtte tage til takke med et point efter et sent kollaps. 

Tottenham fik ellers en sand drømmestart på opgøret. Efter blot 45 sekunder blev Son Heung-min nemlig sendt i dybden af Harry Kane, og her udnyttede sydkoreaneren chancen til at banke kampens første scoring i mål.

Læs også:Premier League: Jose Mourinho har krammet på David Moyes

Syv minutter senere var Harry Kane igen på spil, men denne gang indtog han rollen som målscorer. Han modtog bolden uden for West Hams felt, før han afdriblede et par spillere og bankede bolden i mål fra kanten af feltet.

Efter et kvarters spil blev det også til en tredje scoring. Sergio Reguilon sendte et højt indlæg ind i West Hams felt, hvor Harry Kane hoppede højest og headede kuglen i kassen. Dermed var Tottenham allerede foran med 3-0 efter et kvarters spil.

Trods drømmestarten satte Tottenham dog føringen over styr i slutminutterne. I det 82 scorede Fabian Balbuena fra West Ham, før Davinson Sanchez scorede et selvmål i det 85 minut, og så stod det 3-2.

West Ham fik også fuldendt det vilde comeback dybt inde i overtiden, hvor Manuel Lanzini scorede på et langskud. Dermed sluttede det i en pointdeling. 

---------------------------

Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus