Tottenham smider sejr til slut mod London-rival

Harry Kanes enlige scoring var ikke nok til at skaffe Tottenham en sejr på udebane mod Crystal Palace.

Tottenham var foran i næsten en time ude mod Crystal Palace, men det endte med pointdeling og slutresultatet 1-1 i søndagens Premier League-kamp.

I jagten på det engelske mesterskab var det den slags point, Tottenham-manager José Mourinho helst ikke ønsker at smide. Men sådan blev det.

Angriberen Harry Kane bragte Tottenham foran 1-0 efter 23 minutter på et langskud, som snød Crystal Palace-keeper Vicente Guaita.

Bolden brækkede en lille smule på vejen på mod mål, men Guaita vil ærgre sig over ikke at kunne redde afslutningen i midten af målet.

Guaita spillede sig dog siden op og leverede flere gode redninger.

Crystal Palace havde også flere gode muligheder, og hjemmeholdets offensivspiller Eberechi Eze ramte stolpen.

Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen på Tottenhams centrale midtbane.

Danskeren var længe med til at holde 1-0-føringen, men der blev ændret på resultatet efter 81 minutter.

Det lykkedes nemlig for Crystal Palaces kantspiller Jeffrey Schlupp at få udlignet til 1-1 efter en uheldig halvklaring fra Tottenham-keeper Hugo Lloris.

I overtiden var Tottenhams Eric Dier tæt på at score på et velplaceret frispark, men Guaita i Crystal Palace-buret diskede op med en klasseredning.

Tottenham topper trods pointtabet lige nu rækken med 25 point efter 12 kampe.

Crystal Palace har 17 point i midten af tabellen.