• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Transfervarm stjerne får fri indtil 1. februar

Foto: Getty Images

Brighton-stjernen har fået fri fra træning, indtil transfervinduet lukker, skriver medier.

Af Victor Risager

Brighton & Hove Albion har sagt farvel til flere stjerner over det seneste halve år, og Moises Caicedo kan blive den næste i rækken.

Den ecuadorianske midtbanestjerne er et varmt emne i både Chelsea og Arsenal, og rygterne om Moises Caicedos fremtid får nu Brighton til at reagere. Klubben har således bedt ham blive væk fra træning, indtil transfervinduet er overstået, ligesom han ikke ventes at komme i aktion i FA Cup-kampen mod Liverpool søndag.

Det skriver The Athletic og BBC.

Ifølge The Athletic forventer Brighton også, at han til den tid stadig vil være i klubben.

Efter at Arsenal fredag fik afvist et bud på godt og vel 500 millioner kroner, gik Moises Caicedo dog selv til tasterne og skrev på Instagram fredag aften, at han gerne vil væk.

- Jeg er den yngste af 10 søskende og har haft en fattig opvækst i Santa Domingo i Ecuador. Min drøm har altid at være den største spiller i Ecuadors historie. Jeg er stolt over at være i stand til at indbringe et rekordstort transfergebyr for Brighton, som ville give dem mulighed for at geninvestere det og hjælpe klubben med at fortsætte med at få succes.

- Fansene har taget mig ind i deres hjerter, og de vil altid være i mit hjerte, så jeg håber, de kan forstå, hvorfor jeg vil gribe denne storslåede mulighed, skrev han.

Moises Caicedo, 21 år, kom til Brighton i foråret 2021 fra Independiente i hjemlandet. Han har siden spillet 31 kampe for klubben med to mål til følge.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE