• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Tre på stribe: Brentford taber efter dyre fejl

Foto: Getty Images

Thomas Frank og Brentford løb ind i endnu et nederlag.

Af Victor Risager

For ti dage siden hentede Brentford en sejr over Reading, som rykkede dem på førstepladsen i Championship og udbyggede deres stime uden nederlag til hele 21 kampe. Men siden er det gået ned ad bakke for danskerklubben.

Thomas Frank og kompagni tabte lørdag til Coventry City, der inden lørdagens kamp var nummer 20 ud af 24 i rækken.

Det var deres tredje nederlag på stribe, efter at de i løbet af den forgangne uge også har tabt til Barnsley og Queens Park Rangers.

Til lørdagens kamp havde Thomas Frank valgt at ryste posen og spare et par nøglespillere som Henrik Dalsgaard og Josh DaSilva, der begge startede kampen på bænken, mens de var helt uden topscorer Ivan Toney. Ændringerne i startopstillingen gav ikke pote. 

Efter godt 20 minutter kom Brentford bagud. Rico Henry begik et klodset straffespark, som Coventry-angriber Tyler Walker tog sig sikkert af og sendte i kassen.

Føringen holdt indtil pausen, og ti minutter inde i anden halvleg blev føringen fordoblet af selvsamme Tyler Walker. Efter en stor målmandsfejl modtog Walker bolden i Brentford-feltet, hvor han vendte flot og sendte kuglen i kassen.

Det fik Brentford-træneren til at skifte ud og sende Henrik Dalsgaard, Joshua Dasilva og Tariqe Fosu i aktion, men det hjalp ikke. Det sluttede med en sejr til Coventry, der dermed kravler op på 18. pladsen i Championship.

Brentford er fortsat nummer to i Championshp, hvor de er á point med Watford, men de kan overhales af Swansea City, der har spillet færre kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus