• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Tror, at Liverpool kan vinde "The Double"

Foto: Getty Images

Stjernekeeperen har stor tro på Liverpool i år.

Af Victor Risager

Sidste sæson var ingen succes for Liverpool, der var hårdt plaget af skader. I den engelske Premier League sluttede de 17 point efter Manchester City, og i Champions League blev de sendt ud i kvartfinalen.

Nu tror Liverpools stjernekeeper Alisson imidlertid på, at den nye sæson bliver mere succesfuld.

Alisson tror således på, at Liverpool kan gå hele vejen og vinde både Premier League og Champions League - den såkaldte "The Double". Det siger han ifølge klubbens hjemmeside, inden at holdet onsdag aften tager hul på gruppespillet i Champions League mod italienske AC Milan.

- Jeg tror virkelig på mit hold, på mine holdkammerater og vores kvaliteter. Vi har naturligvis ikke den største trup, men vi har de spillere, vi har brug for for at give det et ordentligt skud. Vi skal bare tænke kamp for kamp og altid fokusere på den næste udfordring, fokusere på os selv i det, vi skal gøre. Alle skal være klar til tiden - også de spillere, der ikke har spillet så meget. De skal være i god form, fordi vi får brug for alle i det langsigtede perspektiv, siger Alisson.

Liverpool har også fået en fin start på sæsonen i Premier League med ti point efter fire kampe, hvilket er godt nok til en delt førsteplads sammen med Manchester United, Chelsea og Everton.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020