Premier League Oliver Okstrøm

Tuchel: AC har trukket sig på kampdagen før

Foto: Getty Images

Det kan godt se ud til, at Andreas Christensen ikke kommer med i de to sidste opgør i denne sæson for sin klub.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Christensen vakte opsigt, da han i lørdags meldte afbud til Chelseas FA Cup-finale mod Liverpool. Det ser nu ud til, at han på trods af to kampe tilbage i sæsonen for London-klubben har spillet sin sidste kamp for dem.

Det fortæller Chelsea-cheftræner Thomas Tuchel ved pressemødet forud for torsdagens kamp mod Watford.

- Jeg er ikke sikker på, at han vil være involveret i kampen i morgen eller i weekenden. Han har stadig vores opbakning, men jeg er ikke sikker på i morgen, siger tyskeren og fortsætter:

- Det er ret usandsynligt (at han deltager i weekenden red.). Det var med meget kort varsel op til pokalfinalen, og det har ikke kun været ved denne kamp, men også ved andre i ugerne op til. Der er ingen chance for, at jeg kan komme med en forudsigelse om, hvordan det er i morgen eller i weekenden, forklarer Tuchel.

Når det kommer til, hvad der var galt med den danske landsholdsprofil, så er det noget, som Chelsea-træneren holder meget tæt ind til kroppen, men peger på, at det var om morgenen, at han fik beskeden.

- Han havde sine grunde. De forbliver private og fortrolige, men det var ikke første gang, som man kan se over de seneste uger, hvor vi har haft nogle af de samme situationer, hvor han ikke har kunne spille så regelmæssigt. Vi troede, at han var i en god udvikling, fordi han spillede stærkt mod Leeds i kampen forinden. Men vi havde en samtale, og vi måtte respektere det, siger Tuchel.

Han peger desuden på, at når Andreas Christensen meldte fra til FA Cup-finalen, så var det ikke fordi, at danskeren ikke ville spille, men fordi han ikke kunne.

Christensen har efter sit afbud til pokalfinalen fået en del kritik. Læs mere om det her.