• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Tuchel: Pillede Saul ud inden han blev endnu værre

Foto: Getty Images

Spanske Saul fik en Chelsea-debut lige til glemmebogen.

Af Jacob Quvang

Chelsea nåede lige akkurat at leje spanske Saul Niguez hos Atlético Madrid inden transfervinduets afslutning, og lørdag fik han sin debut i den blå trøje. 

Chelsea vandt 3-0 over Aston Villa, så resultatmæssigt var der ikke noget at komme efter. Det var der til gengæld på spanierens præstation, blot skiftet ud i pausen efter en sløj indsats. 

Efter kampen forklarede Chelseas tyske manager Thomas Tuchel, hvorfor han skiftede midtbanespilleren ud så tidligt. 

- Det var en svær beslutning, men han havde det svært. Det tager jeg ansvar for, for jeg startede ham i en svær kamp efter en landskampspause, og han havde svært ved tilpasse sig fysisk. 

- Overordnet synes jeg, at han havde svært ved at tilpasse sig intensiteten og Aston Villas høje pres. Derudover havde han også udfordringer med at tilpasse sig vores system og principper. Han havde det svært og tabte nogle lette bolde, hvilket er meget usædvanligt for ham. Derfor tænkte jeg, inden han mistede mere selvtillid, at det nok var bedst, at tage ham ud.

- Det var en svær en, men jeg håber, at han kan acceptere, at det er mit ansvar, og at det måske også er normalt nok. Til træning lignede det, at han ikke havde problemer med at tilpasse sig, men det var også træning, fortalte den tyske manager efter kampen.

Romelu Lukaku scorede to mål og Mateo Kovacic scorede et enkelt. Chelsea er i øjeblikket på andenpladsen i Premier League efter tre sejre og en enkelt uafgjort i de første fire runder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020