Video : Tipsbladet
Premier League

Tvivler på Rasmus Højlund: Det er et sats

Ifølge den tidligere Manchester United-profil Nicky Butt er det et sats af Manchester United at hente Rasmus Højlund, selvom den unge dansker imponerede stort i Serie A i sidste sæson.

Efter en flyvende debutsæson i Atalanta er Rasmus Højlund blevet rygtet til Manchester United, der jagter en ny centerforward denne sommer. 

Den engelske avis The Telegraph skrev for et par dage siden, at 'De Røde Djævle' forbereder et bud på 435 millioner kroner for den 20-årige Højlund. 

Ifølge den tidligere midtbanespiller Nicky Butt, der selv tilbragte størstedelen af karrieren i Manchester United, lyder det dog som en risikabel plan, selvom Højlund har vist gode takter i Italien og på landsholdet. 

- Han er en god ung spiller. Rekrutteringsafdelingen i Manchester United leder selvfølgelig i hele verden efter den slags spillere, for de er svære at finde. Harry Kane er blevet nævnt i så mange år i træk nu, men det virker til, at det er blevet skubbet til side. Uanset hvem de køber, skal vedkommende passe til truppen, og de skal have den rette alder, så de stadig har en markedsværdi, når de forlader klubben. Man kan ikke blive ved med at købe dyre spillere uden at få noget tilbage, lyder det, ifølge The Mirror, fra Nicky Butt. 

- Han virker til at passe godt ind, men det er et sats, når du køber en spiller fra en anden liga. Han har aldrig spillet i vores liga, og man ved ikke, hvordan det bliver, når han kommer hertil. Men man er bare nødt til at stole på sit rekrutteringshold. I sidste ende er man afhængig af sit rekrutteringshold, så vi må se, hvordan det ender. 

Rasmus Højlund skiftede til Atalanta fra Sturm Graz for omtrent 125 millioner kroner tilbage i august sidste år.

Den danske landsholdsprofil nåede at score ni mål i 32 Serie A-kampe i sin debutsæson i Italien.