• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

U-vending: Pogba kan forlænge efter Ronaldo-show

Foto: Getty Images

Paul Pogba overvejer nu kraftigt at forlænge sin kontrakt med Manchester United efter lørdagens storsejr over Newcastle, hvor Cristiano Ronaldo strålede.

Af Jacob Quvang

Cristiano Ronaldo fik den anden debut hos Manchester United, som han selv og alle omkring klubben havde håbet på. To mål scorede portugiseren i Uniteds 4-1 sejr, og det var ikke kun de tre point, han havde indflydelse på.

For portugiserens målshow har haft en betydning for franskmanden Paul Pogba, som blot har et år tilbage af sin kontrakt med de røde djævle, og som længe ikke har haft intention om at forlænge denne. 

Derfor har det ifølge flere udenlandske medier blot været et spørgsmål om tid, før Pogba for anden gang i karrieren vil forlade Manchester United på en fri transfer. 

Det lader dog til at ændre sig nu, for ifølge det engelske medie The Athletic har lørdagens storsejr og Ronaldo-show fået Pogba på andre tanker, således at han nu kraftigt overvejer, om han skal forlænge med Manchester-klubben.

Han har været i strålende form i denne sæson, hvor han i de første fire Premier League-kampe har leveret hele syv assists. Mod Newcastle lagde han også op til to scoringer. 

Indtil videre har der ikke været nogen decideret udvikling i forhandlingerne om at forlænge aftalen med franskmanden, og ifølge mediet planlægger Manchester United også, hvordan den 28-årige midtbanespiller skal erstattes.

Paul Pogba kan da også frit tale med andre klubber fra januar vedrørende et skifte til næste sommer. 

Og selv om storklubber som Paris Saint-Germain og Real Madrid længe har været meldt interesseret, så vokser der sig altså nu et håb i Manchester om, at han sætter sin underskrift på en ny kontrakt.

Manchester United er på førstepladsen i Premier League med lige mange point som Chelsea og Liverpool.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020