Video : Tipsbladet
Premier League

U21-dansker: Overbevist af Celtic på fem minutter

Matt O'Riley var hurtigt i gang med at pakke sine sager, da han havde talt med Celtic-manager Ange Postecoglou.

Den danske U21-landsholdsspiller Matt Riley med de engelske rødder skiftede i januar fra League One-klubben MK Dons til den skotske storklub Celtic. Det var et skifte, som var meget nemt for midtbanespilleren at tage.

Det fortæller han i et interview med Celtic View.

- Det skete så hurtigt. Jeg talte i telefon med manageren og senere på dagen pakkede jeg mine tasker og spillede kamp et par dage senere. Jeg var overrasket til at begynde med. Jeg vidste, at der var interesse for mig på det tidspunkt, men jeg troede ikke, at Celtic var en af dem. Jeg troede, at det var i Championshippen i England, siger han og fortsætter:

- Jeg blev gjort opmærksom på interessant og en time senere talte jeg med manageren - og på fem minutter solgte han det til mig, og jeg vidste, at jeg ville komme, lyder det fra O'Riley.

Han peger i den forbindelse på, at ærligheden er stor i fodbold, og som 21-årig vil man gerne hen til en klub, hvor man kan komme til at spille.

- Jeg fik indtrykket fra manageren, at der var en plan for mig i systemet, og det var sådan det skete, fortæller Matt O'Riley.

Kun tre gange har O'Riley gået glip af kampe i løbet af det halve år, som han har været i Celtic, og det er derfor blevet til 18 kampe allerede. 

Potentialet for ham er da også stort, og der peges allerede på, at han banker på til det danske A-landshold. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.