• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Uenige: Chelsea kan miste stjerne gratis

Foto: Getty Images

Flere storklubber lurer på forsvarsspilleren, der har kontraktudløb efter denne sæson.

Af Victor Risager

Dagene går, og Antonio Rudiger kommer tættere og tættere på kontraktudløb i Chelsea.

Den tyske forsvarsspiller har udviklet sig til en sand stjerne i Chelsea i løbet af 2021, men efter den netop begyndte sæson udløber hans kontrakt. Og ifølge The Telegraph er der intet, der tyder på, at parterne nærmer sig enighed om en ny aftale.

Chelsea har tilbudt Antonio Rudiger en lønforhøjelse fra 870.000 kroner om ugen til 1,2 millioner kroner om ugen på en ny kontrakt, men forsvarsspilleren kræver efter sigende mere.

Ifølge The Telegraph tjener både Romelu Lukaku, N’Golo Kante og Timo Werner over 1,7 millioner kroner om ugen i Chelsea, og det er det leje, Rudiger sandsynligvis vil have.

Hvis ikke London-klubben vil tilbyde den løn, kommer den 28-årige stopper imidlertid ikke til at mangle bejlere næste sommer. Både PSG, Real Madrid, Bayern München og Juventus er angiveligt alle interesserede.

Chelsea står dermed med valget om enten at forbedre deres kontrakttilbud eller miste Rudiger til en af deres europæiske rivaler.

Antonio Rudiger, 28 år, kom til Chelsea fra AS roma for godt 260 millioner i sommeren 2017 og har siden spillet over 150 kampe for London-klubben.

Også danske Andreas Christensen har kontraktudløb med Premier League-giganterne næste sommer, men her er der mere positive udsigter angående en kontraktforlængelse. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020