Video : Tipsbladet
Premier League

United-ikon: Eriksen minder mig om denne spiller

Den tidligere Manchester United-anfører Bryan Robson har nu sammenlignet Christian Eriksen med en tidligere Ajax- og Manchester United-spiller

Christian Eriksen støder til Manchester United-truppen i næste uge, hvor danskeren kan få sin debut mod Atlético Madrid i Oslo, og den tidligere Manchester United-kaptajn Bryan Robson glæder sig nu over danskerens skifte til "De røde djævle".

- Jeg vil sige, at han er en lidt mere offensivt orienteret spiller, men han er disciplineret. Han arbejder hårdt for holdet, og han kommer tilbage i de rigtige områder. Han minder mig en smule om Arnold Mühren [tidligere hollandsk landsholdsspiller, der spillede for Ajax og Manchester United, red.], i forhold til den måde, Mühren plejede at komme ind fra venstre og gå ind i de rigtige områder. Det kan Eriksen også. Han har utroligt meget kvalitet med bolden, lyder det således, ifølge Manchester Uniteds hjemmeside, fra Bryan Robson, der var anfører for Manchester United i mere end et årti.

- På dødboldene bliver det en fin blanding af Bruno og Eriksen. Der er meget kvalitet der, og det får vi forhåbentligt at se. 

Også den tidligere danske landsholdsspiller Jesper Olsen, der selv spillede for Manchester United i firserne, glæder sig over Christian Eriksens ankomst på Old Trafford. 

- Han er en af de spillere, der nok er lidt undervurderet, fordi han gør ting meget simpelt og nemt. Jeg tror, at han bliver en glimrende tilføjelse til Manchester United-truppen, lyder det således fra Jesper Olsen. 

Mens Christian Eriksen i næste sæson skal spille for Manchester United, så er det stadig uvist, om danskeren bliver holdkammerat med Cristiano Ronaldo. Portugiseren har nu talt med en anden holdkammerat om situationen, hvilket du kan læse om HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.