Video : Tipsbladet
Premier League

Stjerne har talt med Ronaldo: Det er nyt for mig

Bruno Fernandes har talt med Cristiano Ronaldo, men midtbanespilleren ved ikke, om angriberen ønsker at forlade Manchester United.

Manchester United-truppen befinder sig i øjeblikket i Australien, mens Cristiano Ronaldo opholder sig hjemme i Portugal med familien. 

Den officielle forklaring på Ronaldos fravær er 'familiære problemer', men i løbet af de seneste uger har der været mange historier om, at superstjernen ønsker at forlade Manchester United denne sommer. 

Erik ten Hag erkendte for et par dage siden, at han ikke har talt med Cristiano Ronaldo, der til gengæld har været i kontakt med Bruno Fernandes. Sidstnævnte ved dog ikke, om Ronaldo er færdig i Manchester United eller ej. 

- Vi er selvfølgelig nødt til at respektere alles ønsker. Jeg ved ikke, hvad Cristiano har sagt til klubben og til træneren. Så jeg ved ikke, hvad der foregår i hans hoved. Men vi er nødt til at vise respekt og give ham plads, lyder det således, ifølge The Independent, fra Bruno Fernandes. 

- Ud fra det, vi ved, så har han haft nogle familieproblemer. Så vi må vise respekt og give ham lidt, og sådan er det. 

Bruno Fernandes gravede således ikke i Ronaldos fremtidsplaner, da midtbanespilleren for nyligt talte med holdkammeraten. 

- Cristiano var vores topscorer i sidste sæson. Han lavede mål for os, men det er selvfølgelig ikke op til mig. Det er klubben, der tager beslutningerne, og Cristiano tager sin egen beslutning. Som sagt ved jeg ikke, hvad der foregår i hans hoved. Det er nyt for mig, hvis han vil væk. Jeg spurgte ham ikke om det. Det eneste, jeg spurgte Cristiano om, da han ikke mødte ind, var om alt er okay med hans familie. Han fortalte mig, hvad der foregår. Sådan er det, og længere er den ikke. 

Manchester Uniteds næste træningskamp er i weekenden, hvor Bruno Fernandes og kompagni møder Aston Villa i Perth. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.