• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

United-legende: Jeg føler med Højlund

Foto: Getty Images

Der er blevet lagt en del pres på Rasmus Højlund i Manchester United allerede.

Af Oliver Okstrøm

Rasmus Højlund har på det seneste både fået sit første indhop og første startplads for Manchester United. Dog endte begge opgør med nederlag til henholdsvis Arsenal og Brighton, der begge endte med 1-3.

Det efterlader United på en 13. plads i Premier League efter de første fem kampe med to sejre og tre nederlag som resultat. Det kommer efter en sommerpause, hvor der er blevet brugt godt med penge på nye spillere, og derfor burde de have gjort det bedre, mener United-legenden Gary Neville.

- De tager til München i midtugen, og så venter en svær en mod Burnley lørdag aften. I München kan man frygte det værste for dem en smule, men man ved aldrig. Der er spillere, som kan steppe op, siger han til Sky Sports og fortsætter:

- Men de penge, Manchester United har brugt på det hold, det burde have været meget bedre. De har skrevet med Onana, Højlund og Mount. Gør det dem bedre, end de er? Højlund har været lovende, men jeg føler lidt med ham. Han er blevet bedt om at bære hele holdet på en måde, lyder det fra Gary Neville.

I det hele taget er der noget at arbejde med for den engelske storklub.

- Lad os se, hvad der sker, men der er bekymringer, helt sikkert - og bekymringer fra fansene og bekymringer generelt i klubben. Det ser ikke godt ud på nuværende tidspunkt, og det skal stabilisere sig, fortæller Neville.

Gary Neville spillede selv hele sin professionelle karriere i Manchester United, hvor han fik over 600 kampe for klubben.

Højlund blev i den seneste kamp mod Brighton skiftet ud. Det kastede buh-råb af sig fra fansene. Læs mere om det her.