Foto: Getty Images
Premier League

United-salg rykker: Kan være på plads til sommer

Spørgsmålet er efterhånden om den nye ejer er englænder eller fra Qatar?

Der er gang i den i Manchester United for tiden, når det handler om mulighederne for et ejerskifte. Både qataren Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani og englænderen Sir Jim Ratcliffe har besøgt klubben i de sidste par dage.

Særligt Sheikh Jassim lader til at være klar til at gå meget langt for at overtage United. Det skriver Sky Sports.

Her bliver der peget på, at han er blevet blødet op i forhold til, at han tidligere var besluttet mod, at han ikke ville betale for meget for klubben. Nu lader det til, at efter besøget torsdag, så skal han mødes med hans bank og rådgivere for at sætte et bud sammen.

Fredag var Jim Ratcliffe på besøg på Old Trafford, og det forventes nu, at der kommer en anden runde med bud på klubben i løbet af næste uge. De nuværende United-ejere, familien Glazer, skulle have et ønske om 50 milliarder kroner for klubben.

Førnævnte medie peger nu på, at de seneste udvikling giver mulighed for, at klubben kan skifte ejere ved slutningen af denne sæson - og før transfervinduet åbner op.

I den forbindelse bliver det understreget, at hvis det kun handlede om penge, så ville Sheikh Jassim være det åbenlyse bud på en ny ejer, men at der også kan være andre kriterier på spil ved et salg.

Manchester United har været ejet af Glazer-familien siden 2005.