• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Obaida El-Itr

United vil sælge stopper - han vil ikke væk

Foto: Getty Images

Manchester United vil af med Harry Maguire, men forsvarssspilleren ønsker ikke et skifte.

Af Obaida El-Itr

Manchester United-stopperen Harry Maguire har haft en skuffende sæson, og den engelske landsholdsspiller har mistet sin plads i start 11’eren under den hollandske manager, Erik ten Hag.

Dermed er der lagt op til et skifte for den tidligere Leicester-spiller, som United købte for cirka 655 millioner kroner.

Ifølge TalkSPORT ønsker United at skippe Maguire videre, så et køb af sydkoreanske Kim Min-jae, som har leveret på et højt niveau for Napoli, kan finansieres.

Noget tyder dog på, at der kan opstå lidt knas i forholdet mellem Maguire og United. Hovedpersonen selv ønsker angiveligt ikke at forlade klubben, og han vil kæmpe for sin plads.

Forsvarsspilleren har kontrakt med De Røde Djævle frem til sommeren 2025, så klubben kan naturligvis ikke tvinge ham til at sige farvel.

TalkSPORT beretter også, at Englands landstræner, Gareth Southgate, har opfordret Maguire til at søge nye græsgange, hvis han ikke vil miste sin plads på landsholdet.

Tottenham og Aston Villa har efter sigende vist interesse, men i skrivende stund forhandler United ikke med nogen, skriver mediet.

Maguire står i indeværende sæson noteret for 16 Premier League-kampe.