Vildt drama i guldkampen: Saksesparksmål!

West Hams Mohammed Kudus har med et imponerende saksesparksmål bragt spændingen tilbage i Premier League-guldkampen.

Der er lagt op til en yderst spændende afslutning på Premier League-sæsonen.

Med en sejr hjemme mod West Ham kan Manchester City selv afgøre tingene og tage guldet, og efter to tidlige mål af Phil Foden så alt ud til at være afgjort i første halvleg, idet Arsenal også var kommet bagud i hjemmekampen mod Everton.

Men i løbet af ganske få minutter har tingene nu udviklet sig dramatisk i Premier League-guldkampen.

Takehiro Tomiyasu har bragt Arsenal på 1-1, og på Etihad Stadium har den tidligere FC Nordsjælland-profil Mohammed Kudus givet Pep Guardiola lidt at tænke over i omklædningsrummet i pausen.

Tre før minutter pausen formåede Kudus nemlig at reducere på et opsigtsvækkende saksepark, og dermed er West Ham kun bagud med 2-1 ved pausen.

Dermed skal der i teorien kun scores to mål i anden halvleg, for at guldet endet hos Arsenal i stedet. Hvis Manchester City spiller uafgjort mod West Ham, bliver Arsenal nemlig mestre med en sejr over Everton.