• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Vred over Ronaldo-fravalg: Det bliver kun grimmere

Foto: Getty Images

Ifølge Roy Keane udsættes Cristiano Ronaldo i øjeblikket for respektløs behandling af Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldo kom slet ikke på banen, da Manchester United søndag tabte med 6-3 til Manchester City, og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane må det nu siges, at portugiseren bliver behandlet uden respekt.

Erik ten Hag udtalte efter nederlaget, at han undlod at indskifte Ronaldo på grund af 'respekt for hans store karriere', men ifølge Roy Keane er der ikke tale om den store respekt. 

- Jeg synes, at Manchester United udviser mangel på respekt for Ronaldo. Jeg synes, at man burde have ladet ham gå, før vinduet lukkede. Okay, som træner har man brug for muligheder, men man holder ikke på Ronaldo for at lade ham sidde på bænken. Han er en af de bedste spillere nogensinde, lød det således, ifølge Daily Mail, fra Roy Keane i Sky Sports-studiet. 

- Han har brugt ham i en eller to europæiske kampe. Det kommer kun til blive grimmere, jo længere frem på sæsonen vi kommer. Hvis han kommer til at sidde på bænken for United uge efter uge, så bliver det kun grimmere. Jeg vil sige, at United ikke har vist andet end respektløshed overfor Ronaldo. 

- De skulle have ladet ham gå, da muligheden opstod. Han havde muligheder, det ved jeg med sikkerhed. Men at holde på Ronaldo, for at lade ham sidde på bænken, det synes jeg er latterligt for en spiller med hans omdømme. 

Roy Keane argumenterede efterfølgende for, at det kan medføre problemer i omklædningsrummet, hvis Cristiano Ronaldo uge efter uge henvises til bænken. 

Læs også: Derfor er Cristiano Ronaldo færdig på topplan