Premier League Mads Bye Marboe

Vred Ronaldo efter udskiftning: Hvorfor mig?

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo var rasende efter sin udskiftning.

Af Mads Bye Marboe

Ved stillingen 2-0 til Manchester United efter 71 minutter blev Cristiano Ronaldo pillet ud af Ralf Rangnick.

Det var den portugisiske stjerne åbenlyst ikke tilfreds med, og Rangnick måtte efterfølgende tage en snak med 36-årige Ronaldo på United-bænken.

På pressemødet efter kampen afslørede Rangnick, hvad der blev sagt.

- Han spurgte: "Hvorfor mig, og hvorfor tager du mig ud?" Jeg sagde: "Lyt, jeg skal tage en beslutning for holdets og klubbens bedste." Vi havde præcis den samme situation for fem dage siden på Villa Park, hvor vi var foran 2-0 med 15 minutter tilbage, og vi ville ikke lave den samme fejl igen.

- Jeg besluttede at skifte til en fembackkæde med Harry Maguire og skifte Rashford ind som endnu en hurtig kantspiller på højre side, og jeg synes, det var den rigtige beslutning.

Cristiano Ronaldo var dog langt fra tilfreds med beslutningen.

- Cristiano var ikke glad. Han er en målscorer, han ville gerne være blevet inde og måske have scoret selv. Men for os var det vigtigere, at vi var kompakte, og at vi havde nok friske ben og stærke headere til at forsvare deres frispark og dødbolde.

- Da vi scorede det tredje mål, sagde jeg til ham: "Cristiano, jeg forstår, at du er ambitiøs og vil score selv. Når du bliver træner om nogle år, kommer du forhåbentlig til at tage den samme beslutning, som jeg gjorde efter 75 minutter."

Manchester United vandt opgøret 3-1.