• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Sabro Hansen

West Ham har budt på Milan-stjerne

West Ham har budt på Milan-stjerne
Foto: Fernando Vergara/Polfoto

London-klubben West Ham er på angriberjagt, og der findes næsten ikke den angriber, de ikke er blevet sat i forbindelse med.

Af Nicolai Sabro Hansen

Denne gang tyder det på, at rygtet måske har en smule mere over sig end sædvanligt. Det er nemlig det normalt troværdige medie, Sky Sports, der melder at West Ham har afgivet et bud på AC Milans Carlos Bacca. 

Den sydamerikanske angriber kom til Serie A for blot en sæson siden, efter at have vundet Europa League med Sevilla to sæsoner i træk. Skiftet væk fra Spanien blev sikret efter et bud på omkring 215 millioner kroner, men da colombianeren er 30 år gammel, så får de næppe så meget for ham igen. 

Sky Sports melder derfor også, at West Ham kun har budt i omegnen af 150 millioner kroner for Bacca, der har scoret 18 ligatræffere i sin første sæson med Milan. 

Bacca må anses som værende West Hams tredjevalg, da de allerede har fået afvist bud på Callum Wilson og Alexandre Lacazette. Derfor forbliver norske Håvard Nordtveit også foreløbigt klubbens eneste sommertransfer. Michy Batshuayi og Christian Benteke er dog angiveligt fortsat højt på ønskesedlen hos Slaven Bilic. 

Superliga

LIVE: Ny kasse i Brøndby

Der er pres på Brøndby-holdet, når boldspillerne fra FC Nordsjælland gæster Brøndby Stadion søndag aften.

Ung FCM-debutant: Jeg er stolt

19-årige Nicolas Madsen fik sine første minutter for førsteholdet, da FC Midtjylland søndag vandt sikkert i Lyngby.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.