• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Jacob Quvang

Alabas bøn til Man Utd-emne: Bliv her!

Foto: Getty Images

David Alaba håber for alt i verden, at holdkammeraten Raphaël Varana bliver i Real Madrid.

Af Jacob Quvang

Raphaël Varane har længe været rygtet væk fra Real Madrid, og særligt Manchester United bejler alvorligt til den franske midtstopper. 

Men nu bønfaldes der internt i Real Madrid om, at Varane tænker sig om, inden han smutter. Det er nyindkøbet David Alaba, som ifølge Goal.com fortæller, at han beundrer franskmanden og håber at starte et langvarigt stærkt makkerskab med netop ham. 

- Selvfølgelig vil jeg elske at spille med Varane. Han har spillet fantastisk fodbold i mange år og ikke kun i øjeblikket, fortæller Alaba og konkluderer:

- Han er en vidunderlig forsvarsspiller med stærke kvaliteter. 

Varanes kontrakt udløber næste sommer, så Real Madrid kan risikere at miste den franske landsholdsspiller kvit og frit, hvis Varane ikke forlænger. 

Selv har han ikke været ude og kommentere på sin fremtid, men det ventes ifølge flere medier, at Manchester United inden længe sender et officielt tilbud afsted mod franskmanden, som angiveligt også ønsker at teste sig selv af i Premier League.

I så fald vil Real Madrid have mistet begge sine faste midtstoppere, i og med Sergio Ramos også er fortid i klubben. Netop Sergio Ramos' ikoniske nummer fire er overtaget af David Alaba, som har skrevet under på en femårig kontrakt med Real Madrid. Det var ellers ikke fordi, at Alaba specifikt bad om legendens Ramos' nummer. 

- De havde kun dette nummer tilgængeligt, men jeg ved, hvad det her nummer betyder for klubben. Det er en ære at bære det, og jeg vil ære nummeret. Det motiverer mig meget, og det er et nummer, som repræsenterer styrke og lederskab. 

- Jeg er ikke kommet hertil for at sammenligne mig selv med andre spilere. Jeg er kommet for at være Alaba og fortsætte med at være Alaba. Jeg vil vise holdet mine kvaliteter, og jeg er en fleksibel spiller, som kan spille forskellige positioner, fortæller den 29-årige østriger, som er kommet til efter 13 år i Bayern München.

Det var ventet, at Alaba ville underskrive med Real Madrid, og derfor overraskede det ikke mange, da klubben gjorde aftalen officiel. Men de var ikke den eneste klub, som var inde i billedet. 

- Selvølgelig modtog jeg andre tilbud, men for mig var der kun en mulighed, og det var Real Madrid. Det er en drøm, som går i opfyldelse. 

- Det er verdens største klub, og det er en udfordring, jeg ser frem til. Jeg har valgt at tage et nyt skridt i min karriere og gro som spiller og som person, siger den østrigste landsholdsspiller, som altså håber på, at hans drøm indebærer et partnerskab med Raphaël Varane.

David Alaba nåede at spille 431 kampe for Bayern München.