• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Atletico Madrid-chef erkender: Stjerne kan smutte

Foto: Getty Images

En af Atletico Madrids profiler er utilfreds med sin rolle og kan skifte klub denne sommer, erkender cheftræner Diego Simeone.

Af Victor Risager

Saul Niguez har været på kontrakt i Atletico Madrid hele sin karriere som seniorspiller og, foruden et kort lejeophold i Rayo Vallecano, har han kun spillet i Madrid-klubben. Men snart kan det være slut.

I de seneste uger har der været adskillige rygter om, at midtbanespilleren kan være på vej til FC Barcelona eller Premier League, hvor Liverpool og Manchester United er blevet nævnt som mulige destinationer.

Nu erkender cheftræner Diego Simeone, at Saul er utilfreds med sin rolle og muligvis kan skifte klub.
 
- Sidste sæson talte han (Saul) med klubben, med os om hans behov, og hvad han talte om var muligheden for at have en position på banen, hvor han føler sig vigtigere, siger Diego Simeone ifølge AS og fortsætter:

- Jeg mener, at Saul blev Saul ved at spille overalt, men han eller mange af dem omkring ham ser det som noget negativt. Han er meget vigtig for Atletico, fordi han kan spille som en back og den højre midtbanespiller. Han giver os en masse muligheder, fordi vi kan stole på ham. Han er en spiller, der - i denne version og når han spiller, hvor træneren har brug - klarer sig meget godt.

- Vi kan ikke lægge rygterne og så videre til side. Hvis han rejser, giver jeg ham et stort kram og ønsker ham det bedste sammen med de drenge, der gav os liv, og som fortsat vil være venner. Hvad end det er til Barcelona eller et andet sted.

Især har der været snak om en byttehandel mellem Atletico Madrid og FC Barcelona, der vil sende Antoine Griezmann til Madrid, mens Saul vil ryge den anden vej.

Atletico Madrid-klubbens præsident har selv kommenteret på rygterne. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020