Video : Tipsbladet
La Liga

Diego Simeone indikerer særlig Diego Costa-aftale

Diego Simeone slår fast, at Atletico Madrid ikke vil blive ramt af Diego Costas exit.

Diego Costa har tirsdag fået ophævet sin kontrakt med Atletico Madrid med omgående virkning, efter at han selv har haft et erklæret ønske om det.

Nu skal han derfor finde en ny klub, men noget tyder på, at det ikke bliver i Spanien. Flere spanske medier - heriblandt El Mundo og Cadena Cope - har således skrevet, at Diego Costa kan se frem til en bøde på over 100 millioner kroner, hvis han skifter til enten Real Madrid, FC Barcelona eller Sevilla.

Det er ikke bekræftet, men Diego Simeone har ifølge Goal indikeret, at man har fundet en løsning, som ikke kommer til at ramme Atletico Madrid.

- Klubben har været i stand til at hjælpe ham, uden at vi selv bliver ramt, og det skaber ro i sindet, siger cheftræneren og tilføjer:

- Han har også behovet for at finde nye udfordringer, fordi han har det godt og er stærk, og jeg kan ikke forestille mig et andet scenarie, end at han fortsætter med at gøre gode ting, fordi han er en fighter.

- Vi vil takke ham, som med alle de mennesker, der har givet os deres hjerter, og Diego har været et af dem set fra både et sportsligt og menneskeligt synspunkt. Jeg håber, at han finder den bedste løsning, og at vi kan kramme hinanden, når vi mødes igen, da vi ikke har set hinanden i et par dage, fordi han ikke er kommet til træning, mens der er blevet forhandlet.

Diego Costa, 32 år, har spillet i Atletico Madrid ad to omgange - først fra 2007 til 2014 og så igen fra 2018 til nu. Han har scoret 83 mål på 215 kampe for klubben.