• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Victor Risager

FC Barcelona har fulgt dansk stjerne i årevis

Foto: Getty Images

FC Barcelona lurer på en sommersigning af Andreas Christensen - og de har længe haft et godt øje til danskeren, lyder det.

Af Victor Risager

Der hersker fortsat tvivl om Andreas Christensens fremtid, og spekulationerne er ikke blevet dæmpet, efter at det er blevet bekræftet, at danskeren har været bænket i Chelsea på grund af en manglende kontraktforlængelse.

Nu puster den spanske avis Mundo Deportivo mere til rygterne.

Barcelona-avisen skriver således, at FC Barcelona fortsat har Andreas Christensen på listen over transferemner til sommer. Her vil FC Barcelona kunne hente landsholdsspilleren på en fri transfer, såfremt han ikke forlænger sin aftale med Chelsea inden.

Ifølge avisen har FC Barcelona endda fulgt “AC” i årevis, og han skal have været på klubbens liste, siden han spillede for Borussia Mönchengladbach fra 2015 til 2017.

Dog lyder det også, at de spanske giganter kan få svært ved at hente Andreas Christensen. Blandt andet på grund af hans alder, 25 år, ventes han nemlig at have flere lukrative tilbud, som spanierne måske ikke kan hamle op med.

Foruden danskeren skal FC Barcelona også have kig på tre andre spillere, der har kontraktudløb til sommer: Cesar Azpilicueta fra Chelsea, Andre Onana fra Ajax og Edinson Cavani fra Manchester United.