• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Barca-præsident i angreb: Han er sygeligt besat

Foto: Getty Images

FC Barcelonas præsident langer kraftigt ud efter præsidenten for La Liga.

Af Ole Hoffskov

FC Barcelona måtte i sommer tage afsked med Lionel Messi, der nu tørner ud for Paris Saint Germain. Barca ville gerne have forlænget med den argentinske verdensstjerne, men det kunne ikke lade sig gøre i henhold til La Ligas regler om Financial Fair Play. Det er den forklaring, FC Barcelona er kommet med i forbindelse med Lionel Messis exit.

Det blev imidlertid skudt til jorden af Javier Tebas, der er La Liga-præsident, i et interview med Goal i weekenden. 

- Måske har Messi afsked været en smule mere smertefuld, fordi jeg personligt ser ham som verdens bedste. Han havde ikke fortjent den afsked, hverken fra Barca eller La liga.

- Jeg tror, at vi vil se med de finansielle tal, som Barcelona offentliggør i næste sæson, om Messi virkelig kunne være blevet eller ej. Og selv om jeg respekterer beslutningen, så skal man sige tingene, som de er. Det var ikke en økonomisk beslutning. Det er jeg sikker på, lød det fra Javier Tebas. 

Disse udtalelser er faldet FC Barcelonas præsident Joan Laporta voldsomt for brystet. Han går nu i et voldsomt modangreb på Javier Tebas.

- I stedet for at skabe harmoni og forståelse er Tebas ude på konfrontation og konflikt. Han har en syg besættelse af FC Barcelona i den forstand, at han vil skade klubben og dens værdier. Men det har vi Barcelona-tilhængere vidst i lang tid, siger Laporta til Sport og tilføjer:

- At Messi ikke kunne blive i Barcelona er hovedsageligt hans skyld. Teba vil altid være hovedperson. I andre sportsgrene er Financial Fair Play mere fleksebiel, så de bedste spillere ikke er nødt til at forlade deres klubber.

FC Barcelona er hårdt presset på økonomien og har en gæld på mere end 10 milliarder kroner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020