Nicki Billes målform i den spanske anden division har gjort ham ombejlet.

Siden Nicki Bille blev udlejet fra Villarreal til Elche i den spanske anden division, har angriberen ikke kigget sig tilbage. De seneste syv kampe har således budt på syv tilsvarende scoringer, og det er ikke kun noget, som man noterer herhjemme i den danske sportspresse.

Ifølge sporten.dks oplysninger skulle Elche, der i øjeblikket ligger til oprykning til Primera Division, være interesseret i at tilknytte Bille fast, hvis man rykker op. Derudover skulle oprykkerklubben fra Primera Division Granada også lure i kulissen.

Men det er tidligere også blevet spekuleret i, at Villarreal ville hive Bille hjem fra lån, da man er i angribernød. Angrebsesset Giuseppe Rossi er langtidsskadet, mens Nilmar kan være fortid i klubben, og klubbens økonomiske situation gør, at man ikke har pengene til at købe en angriber nu og her. Derfor vil en hjemkaldelse af en målfarlig Nicki Bille være en logisk beslutning.

Bille har tidligere udtalt, at han gerne vil tilbage til Villarreal, men kun hvis han skal spille på førsteholdet.

- Jeg ville ikke have noget imod at blive i Elche, hvis det ender med en
oprykning. Jeg vil ikke tage tilbage til Villarreals b-hold, men hvis de
vil have mig i førsteholdstruppen, så er det naturligvis noget, jeg er
klar på, sagde han til sporten.dk i december.

Nicki Billes syvende sæsonscoring kom i Elches 4-2 sejr over Guadalajara. Elche fører Segunda Division med ét point ned til nummer to Deportivo La Courna.

SENESTE NYT...
OP | NED