La Liga Oliver Okstrøm

Braithwaite skal væk: Har én betingelse til Barca

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite ser ud til at være på vej videre fra Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Den danske Barcelona-spiller Martin Braithwaite har muligvis spillet sin sidste kamp for den catalanske storklub. I denne sommer ser det ud til, at holdet er ved at blive udskiftet på en del pladser i truppen.

Allerede nu er der kommet folk ind som Sergio Aguero, Eric Garcia og Emerson, mens man stadig venter på at få lukket handlen med Memphis Depay. Derfor skal der også spillere ud nu. Her peger sportsavisen Sport på, at Braithwaite er en af dem.

Foruden Braithwaite er spillere som Carles Aleña, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Matheus, Samuel Umtiti og Coutinho ligeledes på affyringsrampen.

Selv har den danske offensivspiller givet udtryk for, at han meget gerne vil blive og bevise sig som en trupspiller. Det er dog ikke helt sådan Barcelona-ledelsen ser på sagen, og de har efter sigende haft et møde med Braithwaites agent for få dage siden.

Det møde gav angiveligt det resultat, at man er enige om at finde en vej ud, som giver mening for alle. Den eneste betingelse fra danskerens side var, at det først skulle være efter EM.

Dermed bliver det givetvis ikke lige om et øjeblik, at han bliver solgt. Samtidig er der også mulighed for, at han bruger slutrunden til at få klubber til at få øjnene op for ham. 

Til EM er der desuden blevet løftet for loftet for hvor mange, der må være til kampene. Læs mere om det her.