Disse 3 ungdomstalenter fra LaLiga skal du holde øje med
.
La Liga

Disse 3 ungdomstalenter fra LaLiga skal du holde øje med

Få en god ide om, hvilke talenter fra den spanske liga, der er værd at holde øje med i fremtiden.

Den spanske LaLiga har altid været kendt for at høste unge, talentfulde fodboldspillere, som er eftertragtet af de største fodboldklubber i Europa.

Især de store drenge, Barcelona og Real Madrid, er famøse for deres udvalg af ungdomsspillere; de fleste kender efterhånden til den unge angriber Ousmane Dembele (Barcelona) og midtbanespilleren Marco Asensio (Real Madrid).

Men der er imidlertid også talenter i de andre LaLiga klubber, som du måske ikke kender til. I denne artikel tager vi et kig på tre af de bedste spanske ungdomsspillere, som ikke spiller i Barcelona eller Real Madrid.


1. Mikel Oyarzabal (Real Sociedad)
​Den 20-årige midtbanespiller har været en del af Real Sociedad, siden han var 14 år gammel. Han er kendt under navnet "Bigfoot", fordi han bruger størrelse 47 i sko.
Oyarzabal er allerede blevet sammenlignet med store spillere som Antoine Griezmann, på grund af hans tekniske dygtigheder - især med sin venstre fod. Siden 2016/17 sæsonen har Oyarzabal spillet fast for Real Sociedad, og i holdets seneste to kampe mod Valencia og Betis har han bidraget med to mål og nogle flotte assists. Han er eftertragtet af andre LaLiga klubber som Athletic Bilbao, selvom han har forlænget sin kontrakt med Sociedad intil 2022. 
 
2. Enes Unal (Villareal)
I sommerens transfervindue valgte Manchester City at sælge den 20-årige Enes Unal til Villareal for ca. 100 mio. kr., med forbehold for at den engelske storklub senere må købe ham tilbage. Alene det faktum, at Manchester City en dag vil have den tyrkiske angriber tilbage på Etihad Stadium, viser noget om, hvor talentfuld en spiller han er. Unal er også blandt de nominerede til dette års Golden Boy

Enes Unal fik hurtigt en god start for sin nye spanske klub, da han scorede et mål i Villareals 3. runde kamp mod Real Betis. Selvom Villareal ikke er favoritter til at vinde La Liga sæsonen, med odds 751.00 ifølge bet365, så har klubben gjort sig et værdifuldt køb, som forhåbentligt kan hjælpe dem med at komme langt i 2017/18 sæsonen. 
 
3. Carlos Soler (Valencia)

Spanske Carlos Soler er endnu et ungdomstalent på 20 år, som er blevet spået til at have en stor fremtid foran sig. Han begyndte som 8-årig at spille for sin hjemmeklub, Valencia, og spiller stadig for Los Che den dag i dag, hvor han er blevet en fast del af førsteholdets startopstilling. 

Soler spiller også for det spanske U21 landshold. Han er kendt for sit overblik og sit stærke assist spil. Han er blandt andet den spiller, som indtil videre har lavet flest assists fra åbent spil i LaLiga sæsonen 2017/18. På grund af disse dygtigheder er han af mange blevet tippet til at blive den kommende holdkaptajn for Valencia, som har valgt at takke nej til flere tilbud fra store fodboldklubber, som har været interesserede i den unge midtbanespiller - blandt andet Manchester United. 

Valencia er lige nu placeret i top 3 af LaLiga tabellen. Tidligere i år skrev klubben kontrakt med den 51-årige tidligere Villareal træner, Marcelino Garcia Toral. Toral, der skal træne Valencia i de to kommende sæsoner, har store ambitioner om at skabe en ny storhedstid for klubben.