Video : Tipsbladet
La Liga

Emre Mor får hjælp af danskere: Jeg vil være den bedste

To danske trænere forsøger at hjælpe Emre Mor med at genfinde storformen.

De seneste år har ikke ligefrem været en dans på roser for Emre Mor, der har været ude i kulden i Celta og fået få spilleminutter under lejeophold i Galatasaray og Olympiakos.

Kantspillerens fremtid i La Liga-klubben er nu oppe i luften, men det tidligere FC Nordsjælland-talent arbejder på at få karrieren tilbage på sporet, og derfor har han allieret sig med danskerne Mads Tömörkényi og Kim Boye, skriver Faro de Vigo.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Emre Mor har tyrkiske og italienske bejlere

Tömörkényi er fysisk træner, mens Boye er mental træner.

- Han (Tömörkényi) laver noget meget speciel træning, som, jeg tror, gavner mig rigtig meget. Og så har jeg et mål om at blive den bedste, og det ved jeg, at Mads kan gøre. Jeg havde problemer med nogle skævheder i kroppen, som Mads arbejdede rigtig hårdt på at få skubbet ind, så musklerne bliver brugt på den rigtige måde og retter min krop op.

Læs også:Analyse: Sisto skal træffe karrierens vigtigste beslutning - vælger han FCM?

- Selvfølgelig har jeg nogle mål om at nå så højt op som muligt, og jeg vil være den bedste. Det vil jeg være over en lang periode, og derfor har jeg valgt at træne med Mads. Også for at forebygge skader med den træning, han laver, fortæller Mor i en video på MT Performances Instagram-profil.

Mads Tömörkényi arbejder også sammen med Emiliano Marcondes, mens Martin Braithwaite er i Kim Boyes fold.

Emre Mor, hvis kontrakt med Celta Vigo udløber i sommeren 2022, har arbejdet sammen med landsmændene i København, men han vendte mandag tilbage til Celta-træningen.

Læs også:Avis: Celta Vigo giver Emre Mor fri til at finde ny klub

Læs også:Celta Vigo bekræfter: Der ligger et bud på Pione Sisto

Læs også:Danskerklub forstærker sig med Real Madrid-spiller