Espanyol har i dag købt den 31-årige argentinske forsvarsspiller Diego Colotto i Deportivo La Coruna.

Af Morten Buttler

I sidste sæson lukkede Espanyol 56 mål ind. Det har de nu gjort en indsats for at forhindre i den kommende sæson ved at hente den Diego Colotto hos Deportivo La Coruna. Den 31-årige argentiner har spillet 77 kampe i La Liga, inden han tog turen med ned i den næstbedste række med Deportivo.

Colotto glæder sig til nye udfordringer i det spanske, omend det har været svært at forlade den galiciske havneby.

- Det har været en svær beslutning for mig, for Deportivo er mit hjem. De åbnede døren til Europa for mig, og jeg er meget taknemmelig, men så opstod denne mulighed, og det er det rigtige at gøre, fortæller Colotto til den spanske sportsavis AS.

I Espanyol får han en træner fra hjemlandet Argentina, og Colotto glæder sig til at arbejde sammen med landsmanden Mauricio Pochettino.

- Det er vigtigt at have en vinder, som træner - en der hele tiden forlanger noget mere af sine spillere. Jeg kommer med den idé, at jeg skal udvikle mig som spiller sammen med en allerede konsolideret gruppe af spillere. Jeg vil kæmpe for de vigtige mål for næste sæson, forklarer Diego Colotto.

Chancerne for en startplads for Colotto kan blive kraftigt forøget, da det 20-årige forsvarstalent Jordi Amat rygtes på vej væk fra klubben. Blandt andet bysbørnene fra FC Barcelona har spurgt til en låneaftale på Amat.