• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Irriteret Zidane efter Bale-spekulationer: Hvad er det for et spørgsmål?

Foto: Getty Images

Real Madrid-træner Zinedine Zidane reagerede onsdag kraftigt på spørgsmål om Gareth Bales opførsel på tilskuerpladserne.

Af Andreas Arp

30-årige Gareth Bale er en af de største stjerner i Real Madrid. Men han spiller ikke.

I de seneste fem kampe har Bale siddet på bænken uden at komme på banen, og han har her gjort sig særligt bemærket for sin opførsel.

Reserverne sidder på tilskuerpladserne på grund af coronasituationen, og her er waliseren på det sidste både blevet fotograferet, hvor han henholdsvis legede, at han sov og kiggede gennem en usynlig kikkert.

Artiklen fortsætter efter tweetet.

Onsdag blev Real Madrid-træner Zinedine Zidane så forholdt episoderne, og det reagerede franskmanden kraftigt på. Han anklagede journalisterne for at forsøge at skabe splid i truppen og mellem Zidane og Bale.

- Min gud, hvad er dog det for et spørgsmål mand. Vi tænker kun på kampen i morgen, og Gareth (Bale red.) gør det samme. Han er en af os. I prøver at skabe noget mellem os, men i kommer ikke til at lykkes med det, svarede en tydelig irriteret Zidane ifølge SkySports og fortsatte:

- I spørger om det samme hver eneste dag. Det er jeres ret at spørge, men alle her er forenet. Vi tænker allesammen ens. Gareth, James (Rodriguez red.), alle i klubben. Vi ønsker alle at opnå det samme.

Real Madrid møder Villareal torsdag aften. Vinder Zidanes tropper kampen er Real Madrid også spanske mestre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus