• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Kaos i Barcelona: Spillerne kræver præsidentvalg og Xavi som træner

Foto: Getty Images

Lionel Messi er meget opsat på, at Barcelona skal have et præsidentvalg nu, og truppen peger angiveligt på, at de vil have klubikonet Xavi som ny cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona fik sig fredag aften en øretæve, som de nok vil kunne mærke i meget lang tid, da de tabte med 2-8 til de tyske mestre fra Bayern München i Champions League-kvartfinalen. 

Det har siden fået præsident Josep Maria Bartomeu til at gå ud og love store ændringer, som muligvis kan betyde en fyring af cheftræner Quique Setien, men det er angiveligt ikke nok for spillerne.

Ifølge den spanske radiostation Cadena COPE har klubbens helt store stjernespiller, Lionel Messi, krævet, at der nu bliver afholdt præsidentvalg i klubben. Ellers nægter han at forlænge sin kontrakt med klubben, som udløber i sommeren 2021.

Folkene i Messis lejr skulle også have gjort det klart, at der er brug for nye idéer, nye ansigter og nye planer i Barcelona.

Endvidere lader det ifølge den spanske sportsavis AS til, at hvis spillerne kunne bestemme, hvem den næste cheftræner i den catalanske storklub skal være, så ville valget falde på den forhenværende midtbanespiller og klublegende Xavi. 

Foruden Xavi er også Mauricio Pocchettino samt en anden tidligere Barcelona-spiller Ronald Koeman også nævnt som en kandidat.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus