La Liga Oliver Okstrøm

Landsholdsbobler på vej til stor danskerklub

Foto: Getty Images

Jens Jønsson er muligvis at finde i en anden klub i løbet af den næste uges tid.

Af Oliver Okstrøm

Den danske midtbanespiller Jens Jønsson har muligvis udsigt til, at han skal have fundet flyttekasserne frem i den nærmeste fremtid. Det trækker nemlig op til et skifte fra Cadiz til Valencia.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her vil han blive holdkammerat med Daniel Wass, som dog også kan se ud til at være en del af et større puslespil i den sidste uge af januars transfervindue. 

Om ikke andet har Valencia tilsyneladende planer om både at få ryddet op og forstærket sig i de kommende dage - og det skal altså ske med blandt andet Jønssons hjælp. Det skulle nemlig være planen, at mens den tidligere AGF'er skal til Valencia, så sender de selv angriberen Manu Vallejo den anden vej.

I Cadiz ser det også ud til, at de allerede har fundet en løsning på den centrale midtbane, hvis Jens Jønsson skulle forlade klubben. Det har de i form af Ruben Alcaraz, som tilmed fik debut i weekenden mod Levante.

For Vallejos vedkommende forlyder det endvidere, at han har et tilbud fra Alaves, men at et skifte til Cadiz, som han førhen har spillet for også tiltrækker ham.

Jens Jønsson, der har kontraktudløb til sommer, har tidligere i weekenden gjort klart, at han er åben for det meste. Dog har han allerede afvist ét tilbud. Læs mere om det her.